Tietoa yrityksestämme

FTF Fuel Testing Finland Oy

Tarjoamme puolueettomia ja laadukkaita kiinteiden polttoaineiden asiantuntija-, analytiikka- ja näytteenottopalveluita.

FTF Fuel Testing Finland Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T329, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025.

Polttoaineanalytiikka pitää sisällään kivihiilen, biopolttoaineiden, kierrätyspolttoaineiden ja turpeen näytteenottoa sekä teknisten ja kemiallisten ominaisuuksien analysointia. Laboratoriomme tekee myös voimalaitosten prosessianalytiikkaa. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus ja vankka osaaminen toimialalta.

Historia

Laboratoriollamme on vuosikymmenien kokemus polttoaineanalytiikasta. Vuodesta 1983 alkaen olemme toimineet Vantaan Myyrmäessä. Vuosien varrelle mahtuu monta yrityskauppaa, jotka ovat kehittäneet toimintaamme nykyiselleen. Polttoaineita on tutkittu Imatran Voiman, Fortumin, Insinööritoimisto Paavo Ristolan, Rambollin, Eurofinsin ja nyt FTF Fuel Testing Finland nimen alla.

Omistus

Yhtiömme omistaa Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy, joka toimii ympäristöntutkimusalalla Varsinais-Suomessa. Lisätietoja omistajasta ja sen tarjoamista palveluista internet-sivuilta www.lsvsy.fi

Näytteenotto
Polttoaineen testaus